Tuesday, May 19, 2009

Sesiunea trece, studenţii rămân



Înainte să aruncaţi cu furculiţe şi tigăi în capul meu, trebuie să luaţi aminte că melodia de mai sus este postată cu un anume rol. Acela de a mă autoconvinge că e mişto la facultate. Poate chiar mai bine decât în liceu. Şi-aşa eu am păstrat ce era mai important din liceu.

Bau bau e mic copil pe lângă sesiune, da' na, facem şi noi ce putem şi-ncercăm să-i ignorăm respiraţia rece, sacadată şi ameninţătoare. Fiindcă trece şi-asta şi vin vara şi Bestfestu!

Oricum, promit să mă-ntorc cu radiografia sesiunii în cel mai scurt timp posbil. Şi ca note to self, trebuie să-mi detaliez şi ipohondria.

4 dude:

ionut_d said...

Good to have you back :)

Anonymous said...

nu, deci nu. daca iti detaliezi ipohondria, nu. auzi? NUUUU.

deA said...

Nu nu, cu fiecare sesiune care trece, studentii dispar din ce in ce mai mult din noi. Din pacate. Si da, cica e mijto in facultate. Dar eu inca n-am ajuns sa am sentimentul ala de "Buey, sunt studenta!!!!" Si nici nu cred sa mai ajung vreodata.

Anonymous said...

Faza e ca imaginea acelui tip de student nu se poate aplica la fel de usor in contextul invatamantului si spiritului romanesc si de ce nu, chiar a intregii zone europene.