Wednesday, September 23, 2009

Când răţuşca cea urâtă se transformă-n paraşută

Băi, deci să fie de la bun început clar un lucru. Îmi plac femeile frumoase. Sunt genul de tipă care se uită după alte tipe şi exclamă- cam aşa cum fac unii imberbi - "Mamă, ce bună-i tipa asta". Diferenţa dintre mine şi ei constă în faptul că eu nu m-apuc să schelălăi ca un coiot turbat şi nici nu purced a le pipăi lasciv pe dealuri sau văi- după caz. Pur şi simplu exclam în sinea mea asta şi merg mai departe, aşa cum face un om sigur pe preferinţele sale sexuale, căci nu, spre dezamăgirea voastră, tentele mele de lesbianism sunt precare.

Şi-astăzi, cum mă-ntorceam eu doct de prin oraş, cu Douglas Adams în mâini, căci în nanogentuţa-mi abia-mi încape portofelul din care nu ies numai molii, ci un întreg ecosistem de lepidoptere, o zăresc pe ea. Ea, în şcoala generală, era o tipă pitică, cu nişte sâni cât două pepenoaice - care, între noi fie vorba, sunt pepenii ăia family-size- cu unghii foarte lungi şi cu un burduhan cât Genghis-Han *haha, rimă*. În alte cuvinte, era răţuşca cea urâtă sau broasca râioasă. Aveam oricum dubii-n privinţa genului când venea vorba de ea.

Şi-o văd azi. Pe tocuri, evident. Tot mai scundă ca mine, dar cu circumferinţa taliei vizibil redusă. Părul negru, violent vopsit. Sprâncenele la fel. Botul roşu, multiplu rujat. Sutienul p-afară şi, la spate, breteaua deasupra maieului mulat. Într-atât de mulat încât îl auzeam plângând şi implorând să fie dat jos, şi nu, eram perfect trează. La un moment dat, observ că avea şi sutienul prea mic - nu, nu eram la 2 cm de ea şi nici nu îi aruncam ocheade languroase, dar când ai aripioare d-alea lângă subraţ şi sutienul aproape cordeluţă de păr, este greu să treci cu vederea acest amănunt picant. Şi asta nu e tot. Nu. Individa avea şi-un tatuaj deasupra funduleţului, ca să semnalizeze probabil sensul unic şi necomplicat. Să nu carecumva să se-apuce vreun derbedeu să discute cu ea despre filosofia existenţialistă. Noah. Deci avea şi tramp stamp, ca să fie de neuitat.

Şi-apoi mi-am dat seama că genul ăsta de tipă sperie un tip normal. Eu una, dacă aş fi posesoarea unui zdrăngănel erectil aş fugi de ea. Dacă mă bate sau mă muşcă? Dacă-mi scoate vreun ochi cu ghearele alea de Ghionoaie care nu ştie ce-i aia o unghieră? Dacă mă sufocă atunci când este peste mine? Şi na, tre' să fie frustrant cu sânii care nu-ţi încap în mână. Ce faci cu surplusul?

Şi am observat toate astea în cele 5 secunde în care am îndrăznit să mă uit fugitiv la ea. Dacă m-ar fi luat în radar, cred că ajungeam acasă perforată ca o strecurătoare şi cu vreun streptococ sălbatec în organism.

Şi-am coborât, eu cu Douglas Adams (pe care-l am de la Andrei) şi-am mers aşa spre casă. Şi na, m-am gândit că uneori răţuştele urâte nu se transformă în lebede. Evoluează în aceste fiinţe pe care le numim cordial paraşute.

19 dude:

Cos said...

:O Citesti Ghidul?

Luluts. said...

nu, am auzit descrierile specimenelor :) dar asta nu era p-acolo, parca. :D

Catalin said...

Genul asta de tipa intra la categoria, ca sa-l citez pe un coleg, "as rastigni-o o data". Problema e ca mi-ar fi jena sa merg cu ea pe strada, deci nu, merci. :)

La tatuajele alea le zice "tramp stamps". :))

Luluts. said...

am scris, dar era la singular - tramp stamp :D

Catalin said...

Sa-mi fie rusine, ca am scanat o parte din text. :(

Cos said...

:) Ma refeream la "Ghidul autostopistului galactic".

Luluts. said...

- Cos- surprinzător, dar da.

-Catalin- aşa e, treci la colţ :))

RandomPixels said...

duamne, deci pe cat de amuzant e postu', pe atat e de real. si nu uita ca asta se mai aplica la babele de peste 55 de ani, care se vopsesc si se boiesc si nu mai arata a babe, ci a zombies :))

Catalin said...

Apropo de comentariul lui Andrei, am fost surprins de umorul articolului. Esti mai amuzanta decat multi tipi amuzant. Ia-o ca pe un compliment, nu ca pe o remarca misogina. :D

Luluts. said...

Multumesc. :) Asta se-ntampla fiindca eu chiar scriu tot ce-mi trece prin cap. :)) tot.

Coyote said...

"eu nu m-apuc să schelălăi ca un coiot turbat"

I resent that :))

Doru Oprişan said...

Situatia asta e una de dorit, as spune. E o situatie evidenta si, implicit, usor de evitat. Mai grav e cand aspectul fizic, ba chiar si aparentele comportamentale sunt ok.. Si, afli mai tarziu, ai tot o parasuta.. Una mai prefacuta, mai a dracu..

Unknown said...

Pai,
1. nu se transforma in parasuta ci in trambulina sau, mai degraba, bila de sarit - http://www.exploringchild.com/images/Jumping-Ball-Boy-M.gif

2. barbatii au ce face cu surplusul de sani, dar, dupa umila mea parere, o mica perversiune nu compenseaza stricarea proportiilor.

3. tatuajele alea penibile nu spun doar ca e ieftina (la figurat) si vrea sa fie agata, dar si ca prefera sa nu se uite la fatza celor pe care ii alege, in timp ce face sex (de ce oare), dar si ca overall e naspa si lipsita de gratie (deci trebuie sa distraga atentia).

Andrew C. said...

Bwahaha, bun articol, bun articol.

Din pacate specimenele de genul asta au inceput sa se inmulteasca pe zi ce trece si chiar nu vor sa inteleaga ca daca ai o "mica" problema cu greutatea nu e chiar atat de flattering (gah, imi scapa in romana) pentru tine sa porti haine din care parca vrei sa evadezi la fiecare valurire a trupului tau voluptos (not!).

Cat despre tatuaje, e trendy si cool sa ai tribale pe spate deasupra curului ca na, asta au toate futulitele si daca ele au de ce sa nu aiba si ea?

Slava domnului ca vine iarna si o sa fie imbracate in chestii groase. Partea mai proasta e ca in UK indiferent de sezon tot ca niste vampe se imbraca si tot grase raman deci cah!

vreauultimulloc said...

Pricinismul din oameni pana unde ajunge :)).

ByREV said...

in cazul asta ar suna bine: toate femeile pot fi parasute dar, nu orice parasuta este si femeie :)

skid said...

"zdrăngănel erectil", hahahaha.

ARES said...

oioi, mai traiesti bre?

grr, ce ai cu tramp stamps? unele's chiar faine :P
va roade invidia lol

haidi hugs, spor si toate cele

Sophiestricata said...

Offtopic: am recunoscut din prima replica lui Fez.

Ontopic: cred că Fez ar fi răstignit-o o dată.